MIJN DIENSTVERLENING

Jouw bijzaak is mijn kerntaak! STERK ondersteunt biedt ondernemers en organisaties een helpende hand. Voor slechts een paar uur per week, de duur van het project of als tijdelijke ondersteuning van je team. STERK ondersteunt staat voor je klaar.

Managementondersteuning

Als ondernemer wil jij je tijd besteden aan jouw (potentiële) klanten en bezig zijn met het verbeteren van je dienstverlening. Al het ‘kantoorwerk’ wat daarbij komt kijken, wil je goed geregeld hebben. STERK ondersteunt neemt je het werk uit handen. Denk je eens in hoeveel tijd jij jezelf hierdoor bespaart…


Communicatie

Tegenwoordig is het heel eenvoudig om in contact te blijven met jouw klanten. Via de website, social media en e-mail deel je allerlei informatie met hen. Toch lukt het je niet om alle kansen te benutten. STERK ondersteunt helpt je een handje!


Eventorganisatie

Een event organiseer je om jouw klanten te informeren over een nieuw product of dienst. Om jouw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Of omdat je iets te vieren hebt. Je kijkt ernaar uit maar het plannen en regelen ervan vraagt tijd. Niet alleen in de voorbereiding maar ook tijdens het event. Heb jij die tijd? STERK ondersteunt regelt het van A tot Z.